Nieuws

Overzicht nieuws

Alle trainingen en wedstrijden zijn geannuleerd, in lijn met de beslissingen van de federaties en de richtlijnen van onze overheid. Het seizoen zit er dus – helaas – al op. Wat we als club nog kunnen organiseren eens we terug in groep mogen sporten en activiteiten kunnen beleven, zien we nog wel.

Voor nu moeten we ervan uitgaan dat we ons hoofd – en dat van onze spelers – voluit moeten zetten op de voorbereiding van het volgend seizoen. Er zal via sociale media alvast regelmatig inspiratie op te doen zijn om thuis sportief aan de slag te blijven. Hou je lichaam én geest fit. Hou contact met je ploeggenoten en coach. Daag elkaar op een originele wijze uit. Voor een atleet is dit in zekere zin ook een unieke kans om topfit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen!

Zodra het kan, plannen we zeker een of meerdere bijeenkomsten met toelichting over het volgende seizoen!
 
EINDE SEIZOEN: EXTRA-SPORTIEF
 
Er stonden nog een aantal andere clubactiviteiten gepland die we helaas ook moeten schrappen:
•    Quiz op 3 april
•    Bijeenkomst van alle ploegafgevaardigden en vrijwilligers op 24 april (wordt verschoven naar latere datum)
•    Eindeseizoenhappening op 1 mei
 
Zodra we meer duidelijkheid hebben over de duur van de huidige maatregelen plannen we nieuwe activiteiten en horen jullie dat uiteraard meteen.

  

Beste allemaal, na het inwinnen van bijkomend advies deze ochtend, is besloten om uit pure voorzorg ALLE trainingen af te gelasten tot zondag 22/3. Op dat moment evalueren we de situatie opnieuw. Mogen we iedereen vragen intussen de aanbevelingen van de overheden op te volgen inzake hygiëne en contact. Dank voor jullie begrip.

  

Beste spelers, ouders, sympathisanten

Basketbal.Vlaanderen heeft zonet beslist om alle wedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart. Dit omwille van de aanbevolen maatregelen om het corona-virus in te dijken.

Dit is van toepassing op alle jeugd- en herenwedstrijden alsook voor alle evenementen die Basketbal.Vlaanderen organiseert. 

De wedstrijden zullen zo snel mogelijk opnieuw ingepland worden door het secretariaat. We vragen daarvoor even geduld te hebben: het secretariaat dient dit te doen in overleg met de coaches, federatie, tegenstanders en sporthal. 

Van zodra de nieuwe datums gekend zijn, zullen deze gecommuniceerd worden. 

De trainingen zullen gewoon doorgaan, we verzoeken u uiteraard om de maatregelen van de overheid te volgen. 

  • Was voor en na de training de handen met zeep.
  • Indien u (of uw kind) ziek is, of net uit een risicozone komt, vragen we om thuis te blijven en de coach te verwittigen.
  

Basketbal.Vlaanderen, AWBB en Basketbal Belgium hebben beslist om alle wedstrijd af te lassen voor zondag 9 februari!

Alle wedstrijden op zondag 9 december afgelast vanwege storm Ciara.